Tuinaanleg

 

Uw verwachtingen worden werkelijkheid. De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij zijn specialisten. Met oog voor detail, belijning, bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak. Vanaf het allereerste tuinontwerp streven wij naar perfectie en dat geldt ook voor de aanleg van uw tuin.

Behalve voor tuinontwerp en tuininrichting zorgen wij ook voor de bestrating in uw tuin en rond uw (bedrijfs)pand. Of het nu om een particuliere of een bedrijfstuin gaat, de bestrating is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

 

Een tuin is niet compleet zonder beplanting. Het groen in een tuin bepaalt de sfeer. Naast dat we een beplantingsplan voor u kunnen maken, nemen wij ook graag de zorg voor het onderhoud van de beplanting op ons. Wij zoeken naar de geschikte beplanting en verliezen daarbij de wensen van de opdrachtgever niet uit het oog, denk hierbij aan kleur en bloeitijden. Het doel is een tuin zo te beplanten dat deze hele jaar door sfeervol en karakteristiek is.

Wij zorgen ervoor dat de beplanting past bij de ligging en de stijl van de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Van Deudekom Tuinen werken we graag met bouwkundige elementen, zoals een pergola, verhoogde bloembak of muur. Er wordt vaak gedacht dat deze veel ruimte in beslag nemen en erg bepalend zijn, maar in combinatie met smaakvolle, en met zorg gekozen beplanting komen ze juist goed tot hun recht.

Met behulp van een tuinontwerp inclusief de groene en bouwkundige elementen kunt u uw tuin optimaal beleven en de juiste keuze maken. Het eindresultaat is een tuin die past bij uw persoonlijke voorkeur en leefstijl.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.