Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat de tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en
daarnaast een weerspiegeling is van uw stijl. Werken wij volgens een vaste werkwijze.

Onze werkwijze is als volgt:

  • Vrijblijvend gesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Offerte
  • Optioneel beplantingsplan
  • Optioneel verlichtingsplan

Vrijblijvend gesprek
In een tuin moet alles kloppen. Het gevoel moet goed zijn. De belangrijkste leidraad daarbij zijn uw persoonlijke smaak en beleving. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en ideeën in kaart te brengen in een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe, want op deze manier ervaren wij de sfeer van de omgeving, een belangrijke factor die ook meespeelt in het uiteindelijke ontwerp van de tuin van uw dromen.

Wij hechten veel waarde aan de communicatie met de opdrachtgever. We houden van duidelijkheid en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn. Daar hoort ook het kostenplaatje voor het aanleggen van een mooie tuin bij. Bij ons is ieder budget bespreekbaar, of het voor een kleine tuin, een middelgrote tuin of een exclusieve tuin is. We zijn van mening dat het gebruik van mooie duurzame materialen een goede investering is en zullen dan ook proberen om die voor u te realiseren. Uiteindelijk bepalen het huis, de omgeving en u hoe de tuin eruit gaat zien.

Schetsontwerp
Nadat wij uw wensen en ideeën in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met een voorlopig schetsontwerp. Wij ontwerpen een evenwichtige tuin die afgestemd is op uw persoonlijke voorkeur en leefstijl. Het schetsontwerp dient als basis voor uw nieuwe tuin. Samen met u perfectioneren we het ontwerp. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en ideeën. Met onze ervaring en ons oog voor detail en uw inbreng komen we uiteindelijk tot het ontwerp van uw droomtuin.

Definitief Ontwerp
Als het schetsontwerp voor uw tuin gereed is, gaan we aan de definitieve invulling werken. Wij gaan aan de slag met het uitwerken van het complete design waarin alle elementen van de tuin terugkomen. De bouwkundige elementen, de belijning, beplanting en structuur worden allemaal uitgewerkt. Om een compleet en overzichtelijk beeld te krijgen, presenteren wij het definitieve ontwerp aan u in de vorm van een tekening.

Offerte
Op basis van het definitieve tuinontwerp brengen we een offerte uit. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf een tekening heeft, zodat we daar een prijsopgave voor kunnen uitbrengen. De offerte dekt alle kosten die gemaakt zullen worden bij het realiseren van de nieuwe tuin. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. We hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn, dus ook de offerte. Zo komen we tot een prijsopgave waarover beide partijen tevreden zijn.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.